AL CUI POPOR SUNTEM ?!
Florin Citu Vaccinat Inaintea Bolnavilor Cronici "# Impreuna invigem pandemia"
oare asa sa fie?!

VACCINAREA - ECHITATE?!
OAMENII SISTEMULUI SI POLITICIENII, S-AU PUS INAINTEA UNEI MARI PARTI A BOLNAVILOR CRONICI, PRINTR-O SMECHERIE PROCEDURALA !


Tocmai cei care au in grija soarta poporului si buna functionare a societatii au implementat o procedura prin care s-au favorizat pe ei insisi!

Iata smecheria procedurala, prin care "esentialii" nemului s-au mutat de pe locul trei pe locul intai, inaintea unor bolnavi cronici!

ABERANTUL CONTEXT!
In urma unei stiri difuzate in presa, un bolnav cronic si-a sunat vineri 15 Ianuarie 2021 medicul de familie pentru a se programa pentru vaccinare.
Medicul de familie i-a comunicat faptul ca, nu a primit nici-o procedura, desi era prima zi de vaccinare!
Dupa ora 15:00, in aceeasi zi, a incercat sa se inscrie in platforma de vaccinare, insa aceasta era nefunctionala.
Sambata 16.01.2021, a reusit sa-si faca, cont in sfarsit pe aceasta platforma, dar stupoare!

Nu se poate programa, pentru ca procedura implementata nu prevede inscrierea pentru bolnavii cronici cu varsta sub 65 de ani.
Acestia se pot programa doar prin medicul de familie, dupa cum auzise omul.
Insa medicul de familie -conform celor comunicate- nu are procedura, iar omul nu a avut nici un feedback.
Mai mult, este sambata si medicul de familie nu are nici program, nici call-center.
La televizor, defileaza politicienii plini de grija pentru popor -inclusiv de cei cu boli cronice- expunandu-si muschii si curajul de a se vaccina.
Posturile TV, anunta ca programarea s-a facut pentru 90% din capacitate si deja aproape nu mai sunt locuri libere.
Ingrijorat, omul suna la un call-center indicat de pagina guvernamentala.

INVARTITUL IN JURUL COZII!
Intamplator scena s-a petrecut in Brasov, insa cred ca situatia este aceeasi in tintreaga tara.
Dupa ore intregi de incercari, in sfarsit raspunde operatorul numarul 6 si ii comunica ca nu il poate programa pentru ca pentru categoria bolnavi cronici sub 65 de ani procedura prevede doar inscrierea prin medicul de familie.
Degeaba insista omul, spunand ca medicul de familie nu are program pana luni (este abia sambata si deja sunt ocupate 90% din locuri), cand aproape sigur nu mai sunt locuri si mai mult acesta ia spus deja ca nu are procedura.
Operatorul numarul 6, ii spune ca nici el nu il poate programa si sa insiste la medicul de familie.
Cu riscul de a repeta, spune iarasi ca medicul de familie nu are nici program nici call-center.

IN ZADAR! PROCEDURA NU II DA NICI O SANSA!
Se uita din nou in instructiunile de pe pagina guvernamentala ( https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinarea-sars-cov-2/procesul-de-vaccinare-in-romania ) si nu gaseste nici o referinta prin care sa inteleaga ca este pe ultimul loc din etapa a doua.

Grupuri Prioritare CoVid Legenda:Grupuri prioritare

Mai mult, categoria sa este enumerata pe locul doi, inaintea personalului esential -dupa cum sau denumit pompos oamenii sistemului si politicienii! Pentru acestia, nu exista nici o restrictie procedurala in a se programa. Se pot programa individual sau ii poate programa institutia la care activeaza.

Oare de ce nu se aplica aceeasi regula si pentru bolnavii cronici cu varsta sub 65 de ani, pentru o egalitate de sanse?!

CONCLUZIA!

Grupuri prioritare in procedura de vaccinare
Iata ce scrie in pagina guvernamentala Pagina Guvernamentala Vaccinare Covid

Prin procedura implementata de ei, acestia s-au favorizat tocmai pe ei insisi -desi scriptic sunt pe locul trei si majoritatea sunt sanatosi tun! Astfel si-au facilitat vaccinarea inaintea unei mari categorii de bolnavi cronici!
Acestia nu au decat sa astepte pana la "Sfantul Astepta", probabil, pentru ca procedura oamenilor din sistem nu le spune nici cat! Macar de erau in stare sa faca platforma aceea sa functioneze!
Dar nu au fost nici de data aceasta! Cred ca sunt probabil INCOMPETENTI, insa vor fi sigur VACCINATI, pentru ca slujesc cu brio statul si societatea!!
RUSINE!...sau ca sa il citez pe domnul Andrei Caramitru: "Jaf absolut platforma asta. E cea mai mare dezorganizare și bătaie de joc, ..Platforma merge înțeleg pentru persoane juridice. Restul – ciuciu" si referindu-se la guvern: "Praf praf băieți. Praf. V-am votat dar tot sunteți vai de capul vostru, praf sunteți"

mybrasov decor
Brasov
Brasov
Brasov
Brasov
Brasov
Brasov
Brasov